Over ons

Over Ons

Y-con is sinds 2005 de juiste partner op het gebied van regeltechniek en gebouwbeheer. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten en producten. Van advies en calculaties tot uitvoering van complete regeltechnische projecten, maar ook voor de nazorg en de bijbehorende services bent u bij Y-con aan het juiste adres. Y-con is een dynamisch, betrouwbaar en innovatief bedrijf met enthousiaste medewerkers. Wij hebben een open communicatiestructuur met veel vakkennis in de volgende specialistische vakgebieden:

  • Meet en regeltechniek
  • Gebouwenautomatisering
  • Paneelbouw
  • Service en Onderhoud
  • Energiemanagement

Y-con wil door de markt herkend worden als specialist op het gebied van integrale oplossingen voor gebouwen. Wij geven advies op het gebied van installatiebeheer, gebouwbeheer, beheer op afstand, verlichtingssystemen en bewaking- /toegangscontrole systemen. Op basis van onze ervaring en knowhow hebben wij partner overeenkomsten met de een aantal vaste leveranciers: Saia-Burgess, Siemens en Honeywell. Of het nu gaat om renovaties, totaalsystemen, gefaseerde projecten, periodiek onderhoud, Y-con kan u verder helpen. Installatiebedrijven kunnen bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het realiseren van projecten. Adviseurs kunnen bij ons terecht voor input bij het maken van budgettering. Ook kunnen wij als technische totaal oplosser toegevoegde waarde leveren aan gemeenten, overheidsinstellingen en gezondheidszorg etc..

Y-con heeft specialisten met brede kennis en deskundigheid. Of het nu gaat om advies, programmering, in bedrijf stellen of service. Onze specialisten staan klaar voor u.

(+31) 013 578 43 20
info@y-con.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg