Beschrijving

Het Anbarg is één van de zes locaties van zorgorganisatie Avoord. De locatie ligt centraal in Etten-Leur en biedt woonruimte en zorg aan ouderen. Het pand is uitgerust voor verschillende doeleinden, zoals eten, slapen en het organiseren van activiteiten. Y-con heeft de oude TREND installatie van het pand onlangs geupgrade naar een nieuw systeem van Saia Burgess Controls.

Het gebouw

Het Anbarg beschikt over 88 zelfstandige appartementen en 24 kleinschalige groepswoningen met 143 zit-slaapkamers. Mensen wonen hier permanent of tijdelijk. Naast de woonruimtes zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de ruimte voor de dagopvang, een kapel en een kapsalon. Voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of diner is er restaurant en winkel Het Warm Hart. Een plek voor bewoners en bezoekers om samen te komen en iets lekkers te nuttigen. Verder is Het Anbarg uitgerust met een parkeerruimte, fietsenstalling en wasserette.

Uitgerust met een GBS

De faciliteiten van Het Anbarg zijn elke dag volop in gebruik. Elke ruimte heeft specifieke eisen, daarom is het pand uitgerust met een gebouwenbeheersysteem. We gaven de oude TREND installatie een upgrade en installeerden een nieuw systeem van Saia Burgess Controls. Het nieuwe GBS is voorzien van een gloednieuwe lay-out en moderne UI (user interface). Het Anbarg is de eerste locatie waarop we het nieuwe GBS in gebruik nemen. Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van een gebouwenbeheersysteem? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Y-con!

Project Details

Gebouw Zorg en woonruimtes voor Ouderen
Eigenaar Avoord Etten-Leur
DDC/GBS Saia Burgess Controls

(+31) 013 578 43 20
info@y-con.nl
Maa - Vrij 8.30 - 17.00
In het weekend gesloten
Ringbaan Noord 185
5046AB Tilburg